Over Sponsering en Giften

Geachte lezer(es).

Zoals u allen weet is het dak van o.a. de ontspanningszaal toe aan renovatie c.q. reparatie.
Om u daarvan een indruk te geven zijn er foto’s van gemaakt om het aan te kunnen tonen.
Doordat de pijpen verouderd en gescheurd zijn stroomt het regenwater niet via de regenpijp(en) in het riolerings-systeem in de grond. Maar het regenwater sijpelt aan de binnenkant van de (spouw)muur naar binnen en ook aan de buitenkant met alle gevolgen van dien.
De stenen nemen al het vocht op waardoor het niet alleen aan de buitenkant vochtig–nat wordt maar helaas ook aan de binnenkant van het gebouw. De stenen en de voegen nemen al het vocht op waardoor de stenen grijs/wit zijn gaan verkleuren.
Omdat ook de korven boven op het dak ook verstopt raakten is al het water blijven liggen en stroomde het zo over de rand naar beneden.
Inmiddels zijn de oude vuil-korven op het dak vervangen door nieuwe, dakbedekking is waar nodig vernieuwd en de (afvoer)regenpijpen zijn
vervangen.

9

4

3

1

8

7

2

6

BANK STORTING:

GIM Den Bosch IBAN: 123456

 GIFTEN  & BELASTING:

Als u in een schriftelijke overeenkomst vastlegt dat u MOLUKSE EVANGELISCHE KERK te Den Bosch minimaal vijf jaar met een vast bedrag per jaar gaat steunen, kunt u elke euro die u geeft, volledig aftrekken van de inkomstenbelasting. De hoogte van uw gift is daarbij niet van belang. Tot 1 januari 2014 moest deze overeenkomst door de notaris worden opgemaakt, maar dat hoeft niet meer. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met ons.

Storting per kwartaal

Als donateur machtigt u de MOLUKSE EVANGELISCHE KERK te Den Bosch om per
kwartaal een vast bedrag van uw rekening af te schrijven.Voor u eenvoudig en voor ons goedkoop.
Een vaste toezegging stelt ons in staat om het werk in en vanuit de kerk te blijven doen.
Wilt u een bijdrage leveren klik op de onderstaande doneer button en vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wilt u uw vaste bijdrage wijzigen? Dat kan heel makkelijk via één telefoontje , tel: .

Sponsor B

75 Kwartaal
  • Vermelding op de homepage van de website.
  • Uitnodiging voor activiteiten het gehele jaar.
  • Vermelding op de website bij sponsoren.
  • Vermelding op tv gepresenteerd bij ieder kerkdienst.

GEEF EEN GIFT:

Voor ons bestaan en/of activiteiten en/of onderhoud van de kerk, maak een gift over naar t.n.v. Molukse evangelische kerk te ‘s-Hertogenbosch.